Novosti

Jun 2024

ARHIVA VESTI

webvijest-RS5110_dLive V2.0 FX-30

Allen & Heath dLive V2.0 ažuriranje !

Ekipa iz Allen & Heath predstavlja nam novo izdanje dLive firmwarea V2.0 i novu RackUltraFX karticu, što nam donosi obradu efekata sedeće generacije i opsežna poboljšanja radnog toka na poznatoj platformi za miksovanje.
 
“dLive V2.0 uvodi novu eru integriranih kreativnih efekata i naprednih karakteristika radnog toka, potpuno redefiniše ono što je moguće unutar samog miksera” kaže nam Jack Hughes, voditelj marketing odseka u Allen & Heath korporaciji. "Četiri godine u izradi, ovo uzbudljivo ažuriranje pruža audio inženjerima alate za nadogradnju njihovog radnog toka i poboljšanje iskustva tokom miksa zvuka uživo u svakom okruženju."
 
Vodeća poboljšanja u radnom toku je prerađeni sistem Cue List, koji pojednostavljuje kreiranje cue liste sa ručnim i automatskim opcijama prenumeriranja pozicija plus prilagođeni MIDI opoziv, dizajniran za brze izvedbe, jako automatizovanje predstave i kazališne aplikacije.
 
Snažna nova karakteristika Actions čini složenu automatizaciju jednostavnom, pružajući Vam funkcije na više kanala, kao što su dodele i nivoi usmeravanja, ABCD ulazi, obrada i umetanje ulaza/izlaza, raspored trake koja se pokreće jednim pritiskom softverske dirke.
 
Kanalna biblioteka je proširena kako bi uključila Mix doprinose, što znači da se kanali sada mogu spremiti sa svim uključenim podacima o slanju, obradi i nazivu/boji.
 
Novi RackUltra FX , interfejs standardno ugrađen u sve nove MixRack uređaje i dostupno kao nadogradnja za postojeće MixRack uređaje, pruža Vam 8 RackUltra FX pogona – uključujuć  namenske stereo odlazne i povratne kanale plus PEQ i dinamičku obradu signala – za bilo koji dLive sistem bez dodatne potrošnje  ulaza, sabirnice ili FX utora.
 
"Neviđena snaga koju pruža kombinacija prilagođene FPGA FX jezgra sa ARM obradom RackUltra FX interfejsa omogućila nam je da se pomere granice sa novim algoritmima, "kaže Anthony Evans, voditelj istraživanja i razvoja softvera unutar Allen & Heath korporacije. "Od sada možemo implementirati integrirane efekte niske latencije koji su pre bili nezamislivi unutar live konzole, otvarajući dLive seriju sledećoj generaciji onboard obrade signala."
 
RackUltra FX kolekcija, koju pokreće RackUltra FX interfejs, objedinjuje 10 novih algoritama koji su konkurenti najnaprednijim pluginovima na tržištu, uz dodatnu prednost besprekorne integracije niske latencije i bez licenciranja.
 
Po prvi put na profesionalnoj live konzoli, korekcija visine tona, mogu se postići bez eksternog hardvera ili softvera od treće strane.
 
Vocal Tuner dizajniran je za ispravljanje visine tona prirodnog zvuka gde izvođaču može zatrebati blagu pomoć. Vocal Gridder stvara bržu korekciju visine tona koja ne zvuči prirodno, pri čemu se note gotovo trenutačno "preklapaju" sa visinom tona. Vocal Shifter radikalno mijenja vokale sa formatom i pomicanjem visine tona namijenjenim za udvostručenje, širenje i nestvarne robotske efekte i "aging" efekte.
 
dLive vokalna obrada zvuka dodatno je poboljšana dodavanjem tri ultra-realistična harmonizatora.
 
Quad Voice Harmoniser generira do 4 glasa vokalne harmonije prirodnog zvuka. Dual Voice Auto Key Harmoniser dodaje do 2 glasa harmonije sa inteligentnim Auto-Key načinom rada koji može odrediti tonalitet izvedbe u realnom vremenu. MIDI harmonizator stvara harmonije na temelju  MIDI ulaza.
 
Dva nova reverberatora koriste punu radnu snagu RackUltra FX interfejsa kako bi stvorili nezamislivi realizam u reverberaciji na konzoli.
 
Spaces Reverb Designer je algoritamski reverb posvećen rekreaciji fizičkih prostora sa zadivljujućim realizmom koji se obično povezuje sa hardverskim uređajima visoke klase. Plate Reverb Designer posvećen je repliciranju karakteristične građe i repa Plate reverba, uz izvrstan izbor nekoliko plate materijala.
 
Nekolicina efekata distorzije upotpunjuje V2.0 kolekciju RackUltra FX uređaja.
 
Saturation Vam pruža 5 analognih modela zasićenja zvuka, pokrivajući sve od glatkog i suptilnog "tape" pogona sve do germanija i pucketanja vakuumskih cevi. Amp+Cab Distortion efekt modeluje harmonijski složene karakteristike gitarskih i bas pojačala i verno simulira različite klasične zvučnike.
 
"Ovo ažuriranje dodatno učvršćuje reputaciju dLive serije kao miksera za vrhunsku fleksibilnost, kvalitetu zvuka i ugrađene dodatne alate za obradu zvuka", nadodao je Jack Kenyon, stručnjak za proizvodnju u Allen & Heath korporaciji. "Jedva čekamo da korisnici istraže ove nove opcije, osmišljene kako bi Vas potaknule kreativnost i pojednostavile Vam proces miksa dok istovremeno poboljšavaju iskustvo za audio inženjere, umetnike i publiku."
 
Pogledaj sve članke
Komentari kupaca

Arturia KeyLab 49 mkII Black kontroler klavijatura

Nikola Drobac

Dobra kupovina. Softver koji dolazi u kontroler je odlican, kontroler je kvalitetno izradjen, vise sam nego zadovoljan kupovinom. Preporuke. :)

Arturia KeyLab 49 mkII Black kontroler klavijatura

Nikola Drobac

Dobra kupovina. Softver koji dolazi u kontroler je odlican, kontroler je kvalitetno izradjen, vise sam nego zadovoljan kupovinom. Preporuke. :)

Audio-Technica ATH-M30x Slušalice

Ognjen Čičić

Odlicne slusalice i sjajan kvalitet zvuka.

Denon SM50 DJ Monitor

Ivan Markovic

Velika pohvala za Ivana, svaka cast, takve radnike je danas tesko naci. Decko kome nista nije tesko, brz, potkovan znanjem, zna da da savet, nenametljiv a opet tu ako treba bilo sta... pusti vas da uzivate u zvuku sa vise razlicitih monitora, sa muzikom koju vi zelite i da na kraju sami presudite sta je za vas... sto je danas veoma tesko. Ujedno zvucnici su za svaku preporuku, preko svakog ocekivanja iako sam na pocetku bio malo skeptican... RESPECT, za taj novac nije moglo bolje, a i cuje se svaki ton, cak i sum 😁

Schecter Banshee Elite-6 FR S | Gloss Natural (GNAT) #1251

Slavisa Milosevic

Drugari, Schecter Banshee Elite-6 FR S je zaista neverovatna gitara! Ni jednog trenutka vam ne skida osmeh s lica! Za ulozeni novac, Schecter Banshee Elite-6 FR S pruza sve sto mozete pozeleti od vrhunske gitare, i slobodno trazite...udobnost, lakocu sviranja, vrhunski ton i naravno "dozivotni" sustain! Super Charger Mach-6 na bridge-u je PURE EVIL zverka i u kombinaciji sa Sustainiac-om, bez obzira na svoje metalsko poreklo, s lakocom se uklapa u svaki moguci zanr. Blues, Rock, nebitno, zvuci fantazija!!! Posebna prica je s narodnjacima, mozete se igrati do mile volje :-) Floyd Rose drzi stim k'o blesav (dva meseca nisam pipnuo ni bridge ni civije)! Neck-Thru je prica za sebe, morate to osetiti!!! Za kraj, sam izgled! Morate je videti uzivo...lepotica i zver u jednom telu!!!

PreSonus Temblor T10 Active Subwoofer

Stevan Djumic

Odlican sub! Bez problema puni prostoriju 5m x 6m radi uparen sa Adam T7V.

PreSonus Eris E3.5 Aktivni Studijski Monitori (Par)

Vladimir Zivkovic

Одлични монитори за аудио продукцију.

Behringer Foot Controller FCV100

Zoran Jerotijevic

Neprevazidjena pedala za skromne pare

Behringer Xenyx 302USB

Dragan Radojevic

Hi, does it have 48v power ?

IK Multimedia iLoud Micro Monitor White

Igor Nedeljković

Koliko novca!?

Artikl je dodat u korpu

Količina: