Garancija

GARANCIJA

Proizvodi su provereni i testirani tokom svake etape proizvodnog procesa. Uprkos tome, ukoliko dođe do nekih problema, dobro je znati sledeće uslove garancije:

Garantni rok teče od dana prodaje i važi dve godine samo uz predočenje originalnog računa o kupovini i garantnog lista pravilno popunjenog od strane prodavca.

ARTIST SISTEMS DOO. garantuje da će proizvod funkcionisati besprekorno i da ćemo odstraniti sve nedostatke i kvarove na proizvodu koji bi bili posledica fabričkih grešaka i koji bi nastali u garantnom roku, pri normalnoj upotrebi proizvoda i poštovanju svih tehničkih uputstava.

U roku od šest meseci od dana kupovine, u slučaju kvara ili oštećenja (nesaobraznosti), imate pravo da zahtevate zamenu proizvoda, umanjenje cene ili povraćaj novca (raskid ugovora), dok je popravka moguća isključivo i samo ako se sa istom složite.

Ako popravka ne bi bila izvršena u roku od 45 dana, proizvod ćemo, u dogovoru sa kupcem, zameniti novim. U slučaju da popravka u garantnom roku traje duže od 10 dana garantni rok se produžava za onoliko dana koliko je trajala popravka.
 
U SLUČAJU DA JE PROIZVOD POTREBNO POSLATI OVLAŠĆENOM SERVISU ILI GENERALNOM DISTRIBUTERU, MOLIMO VAS DA:

 •     Proizvod bude zapakovan u originalnoj farbričkoj ambalaži, koja mora biti u dobrom stanju
 •     Priložite sva potrebna dokumenta (račun, garantni list i sl.)
 •     Troškove prevoza u oba pravca snose kupci te se mole da prevoz vrše za to specijalizovanim službama.
 •     Moguća oštećenja koja bi nastala pri prevozu i štete usled toga idu na račun i rizik kupca.
 •     Oštećenja koja mogu nastati usled transporta robe moraju biti prijavljena prodavcu i to najkasnuje  u roku od jednog (1) dana.
 •     Reklamacije po isteku tog roka nažalost ne uvažavamo.

 
OVA GARANCIJA NE OBUHVATA:

 •     oštećenja koja mogu nastati usled pada ili upotrebe sile
 •     oštećenja koja je prouzrokovala "treća" osoba
 •     garancijom nisu obuhvaćeni delovi koji se smatraju potrošnim, npr: audio glave, igle i glave za gramofone, riboni, žice, plastike, kablovi slušalica, strujni adapteri,          vakuumske cevi (lampe), sijalice za rasvetna tela, itd.
 •     kad su spaljena izlazna pojačala kod razglasnih pojačala, audio pojačala s opcijom spoljnih zvučnika i zvučnike s pregorelom namotajem.
 •     ako je serijski broj proizvoda uklonjen ili promenjen garancija prestaje da važi
 •     ako je uređaj otvoran ili popravljan od strane osobe koja za to nije ovlašćena, tj. nije navedena u popisu ovlašćenih servisa.


TEHNIČKA UPUTSTVA:

Molimo da tehnička uputstva pažljivo pročitate, jer će Vam to omogućiti da godinama uživate bez ikakvih poteškoća u kvalitetnom uređaju koji ste izabrali.

Svaki uređaj, pre same uporabe u prostoru gde ste mu Vi namenili mesto, treba da poprimi temperaturu samog prostora tzv. temperiranje. Promene hladno - toplo i obrnuto mogu prouzrokovati kvar neozavisno o visokom kvalitetu uređaja. Da bi se izbjegli svi kvarovi nastali netemperiranjem uređaja, ostavite ih pre uključivanja dva do tri sata (najmanje pola sata) na predviđenom mestu, pa ih tek tada priključite.

Za kvarove do kojih je došlo udarom groma ili kvarom strujnog sistema u koji je uređaj prilkučen ne možemo snositi troškove, jer do kvara nije došlo zbog neispravnosti uređaja. U slučajevima nevremena isključite uređaj iz mreže. Zaštita uređaja od mogućih kvarova izazvanih statičkim pražnjenjem najsigurnija je uzemljenjem.


Montažu i instaliranje prepustite stručnim osobama, jer je to često u praksi dokazano kao najkvalitetnije i najjeftinije rešenje.

Pokušate li sami popraviti uređaj morate znati da:

 • se izlažete riziku od elektrošoka
 • se pojedini elektronski delovi ne smeu dirati rukama, tj. mogu se oštetiti
 • ugradnjom elemenata koji nisu propisani od proizvođača, snosite moguće posledice koje bi nastale nakon takve popravke.

Komentari kupaca

Behringer Foot Controller FCV100

Zoran Jerotijevic

Neprevazidjena pedala za skromne pare

Behringer Xenyx 302USB

Dragan Radojevic

Hi, does it have 48v power ?

IK Multimedia iLoud Micro Monitor White

Igor Nedeljković

Koliko novca!?

Behringer Headphones HPM1000

Aleksandar Pavkov

Postovani, cena dostave paketa putem PostExpress kurirske sluzbe sa otkupom iznosi? Hvala na odgovoru. Sve najbolje zelim.

Behringer Power Supply PSU3-EU

Aleksandar Mandic

dali ovaj adapter (Behringer Power Supply PSU3-EU) moza za Behringer Xenyx 1002FX? Pozdrav.....

Modal SKULPT | Analog Synth

Nemanja Acimovic

Vrlo zgodan mali digitalni synth, naravno ne treba ocekivati ludilo od njega s obzirom da je ipak dosta jeftiniji od analognih , ali zaista koristan i upotrebljiv. Zvuci vrlo ubedljivo sirom celog frekfentnog spektra. Mene je posebno privukao real time seqvencing-om i arpeggiator-om. Trebace vam malo vremena da se naviknete na kontrole s obzirom da svako dugme pomocu SHIFT-a ima duplu funciju, ali nakon samo par dana ce te bez problema biti u potpunoj kontroli. Treba reci da je dosta lagan i prilicno plastican, ali to je predpostaljam kompromis koji je napravljen spram cene. Uz njega ide i ModalAPP ili VST3 koj vam daje potpunu kontrolu nad svim funkcijama u vasem DAW-u ili na recimo telefonu. Moja ocena je 4- Radujem se sledecem izdanju ModalElectronic-sa mladjem bratu Skulpt-a, CRAFT synth-u.....

Numark Mixtrack Platinum DJ controller

Nenad Djordjevic

Nenadmasiv odnos cene i kvaliteta u entry / intermediate klasi. Ako mislite da sam suvise subjektivan, proverite sta kazu ljudi po netu. #1 kontroler u svom rangu apsolutno svugde, a pristupacan apsolutno svima. Svestrane mogucnosti, kapacitivni touch jog wheels kakve u ovom cenovnom rangu verovatno ne mozete ni da zamislite, multi FX kontrole (touch strip super radi, meni licno na VDJ platformi odgovaraju mnogo vise nego klasicni knob-ovi), 100mm super precizni pitch faderi, instant 4 deck kontrole, brzi trigger-happy performance padovi, sve u svemu u jednom paketu bez trzisno planiranih nedostataka i za vynil i za electronica DJ-eve (kucne i pro, bez blama). Jedina mana mu je, po meni, Serato lite bundle, ali izbor softvera je vec licna stvar. Prezadovoljan sam, cak i sa 99$ dodatnim troskovima za VDJ licencu.

KRK Rokit RP5 G3

Jovan Badnjar

Sjajni monitori po najpovoljnijoj ceni u gradu. Prezadovoljan sam kupovinom, odusevila me je sjajna stereo slika i kvalitet visokotonaca na Rokit 5-ici. Bas je utegnut i precizan ide do 45Hz sto nije najbolje moguce ali ne mozete ocekivati od 5" jedinice da pruzi najdublji moguci bas. Ekipa u Audio pro ekstremno prijatna i ljubazna. Sve pohvale!!

Focusrite Scarlett 2i2 Studio (2nd Gen)

milan mladenovic

Audio interface je odlican! Super lako je raditi sa njim! Dobijas uz njega dosta dosta dobrih softwera..... Svaka topla preporuka!!!

Rode NT1-A Complete Vocal Recording Set

Ermin Aljicevic

Odličan mikrofon, jedva čekam da ga kupim kod vas.☺️

Artikl je dodat u korpu

Količina: