Garancija

GARANCIJA

Proizvodi su provereni i testirani tokom svake etape proizvodnog procesa. Uprkos tome, ukoliko dođe do nekih problema, dobro je znati sledeće uslove garancije:

Garantni rok teče od dana prodaje i važi dve godine samo uz predočenje originalnog računa o kupovini i garantnog lista pravilno popunjenog od strane prodavca.

ARTIST SISTEMS DOO. garantuje da će proizvod funkcionisati besprekorno i da ćemo odstraniti sve nedostatke i kvarove na proizvodu koji bi bili posledica fabričkih grešaka i koji bi nastali u garantnom roku, pri normalnoj upotrebi proizvoda i poštovanju svih tehničkih uputstava.

U roku od šest meseci od dana kupovine, u slučaju kvara ili oštećenja (nesaobraznosti), imate pravo da zahtevate zamenu proizvoda, umanjenje cene ili povraćaj novca (raskid ugovora), dok je popravka moguća isključivo i samo ako se sa istom složite.

Ako popravka ne bi bila izvršena u roku od 45 dana, proizvod ćemo, u dogovoru sa kupcem, zameniti novim. U slučaju da popravka u garantnom roku traje duže od 10 dana garantni rok se produžava za onoliko dana koliko je trajala popravka.
 
U SLUČAJU DA JE PROIZVOD POTREBNO POSLATI OVLAŠĆENOM SERVISU ILI GENERALNOM DISTRIBUTERU, MOLIMO VAS DA:

 •     Proizvod bude zapakovan u originalnoj farbričkoj ambalaži, koja mora biti u dobrom stanju
 •     Priložite sva potrebna dokumenta (račun, garantni list i sl.)
 •     Troškove prevoza u oba pravca snose kupci te se mole da prevoz vrše za to specijalizovanim službama.
 •     Moguća oštećenja koja bi nastala pri prevozu i štete usled toga idu na račun i rizik kupca.
 •     Oštećenja koja mogu nastati usled transporta robe moraju biti prijavljena prodavcu i to najkasnuje  u roku od jednog (1) dana.
 •     Reklamacije po isteku tog roka nažalost ne uvažavamo.

 
OVA GARANCIJA NE OBUHVATA:

 •     oštećenja koja mogu nastati usled pada ili upotrebe sile
 •     oštećenja koja je prouzrokovala "treća" osoba
 •     garancijom nisu obuhvaćeni delovi koji se smatraju potrošnim, npr: audio glave, igle i glave za gramofone, riboni, žice, plastike, kablovi slušalica, strujni adapteri, vakuumske cevi (lampe), sijalice za rasvetna tela, itd.
 •     kad su spaljena izlazna pojačala kod razglasnih pojačala, audio pojačala s opcijom spoljnih zvučnika i zvučnike s pregorelom namotajem.
 •     ako je serijski broj proizvoda uklonjen ili promenjen garancija prestaje da važi
 •     ako je uređaj otvoran ili popravljan od strane osobe koja za to nije ovlašćena, tj. nije navedena u popisu ovlašćenih servisa.


TEHNIČKA UPUTSTVA:

Molimo da tehnička uputstva pažljivo pročitate, jer će Vam to omogućiti da godinama uživate bez ikakvih poteškoća u kvalitetnom uređaju koji ste izabrali.

Svaki uređaj, pre same uporabe u prostoru gde ste mu Vi namenili mesto, treba da poprimi temperaturu samog prostora tzv. temperiranje. Promene hladno - toplo i obrnuto mogu prouzrokovati kvar neozavisno o visokom kvalitetu uređaja. Da bi se izbjegli svi kvarovi nastali netemperiranjem uređaja, ostavite ih pre uključivanja dva do tri sata (najmanje pola sata) na predviđenom mestu, pa ih tek tada priključite.

Za kvarove do kojih je došlo udarom groma ili kvarom strujnog sistema u koji je uređaj prilkučen ne možemo snositi troškove, jer do kvara nije došlo zbog neispravnosti uređaja. U slučajevima nevremena isključite uređaj iz mreže. Zaštita uređaja od mogućih kvarova izazvanih statičkim pražnjenjem najsigurnija je uzemljenjem.


Montažu i instaliranje prepustite stručnim osobama, jer je to često u praksi dokazano kao najkvalitetnije i najjeftinije rešenje.

Pokušate li sami popraviti uređaj morate znati:

 • da se izlažete riziku od elektrošoka
 • da se pojedini elektronski delovi ne smeu dirati rukama, tj. mogu se oštetiti
 • da ugradnjom elemenata koji nisu propisani od proizvođača, snosite moguće posledice koje bi nastale nakon takve popravke.

Komentari kupaca

Arturia KeyLab 49 mkII Black kontroler klavijatura

Nikola Drobac

Dobra kupovina. Softver koji dolazi u kontroler je odlican, kontroler je kvalitetno izradjen, vise sam nego zadovoljan kupovinom. Preporuke. :)

Arturia KeyLab 49 mkII Black kontroler klavijatura

Nikola Drobac

Dobra kupovina. Softver koji dolazi u kontroler je odlican, kontroler je kvalitetno izradjen, vise sam nego zadovoljan kupovinom. Preporuke. :)

Audio-Technica ATH-M30x Slušalice

Ognjen Čičić

Odlicne slusalice i sjajan kvalitet zvuka.

Denon SM50 DJ Monitor

Ivan Markovic

Velika pohvala za Ivana, svaka cast, takve radnike je danas tesko naci. Decko kome nista nije tesko, brz, potkovan znanjem, zna da da savet, nenametljiv a opet tu ako treba bilo sta... pusti vas da uzivate u zvuku sa vise razlicitih monitora, sa muzikom koju vi zelite i da na kraju sami presudite sta je za vas... sto je danas veoma tesko. Ujedno zvucnici su za svaku preporuku, preko svakog ocekivanja iako sam na pocetku bio malo skeptican... RESPECT, za taj novac nije moglo bolje, a i cuje se svaki ton, cak i sum 😁

Schecter Banshee Elite-6 FR S | Gloss Natural (GNAT) #1251

Slavisa Milosevic

Drugari, Schecter Banshee Elite-6 FR S je zaista neverovatna gitara! Ni jednog trenutka vam ne skida osmeh s lica! Za ulozeni novac, Schecter Banshee Elite-6 FR S pruza sve sto mozete pozeleti od vrhunske gitare, i slobodno trazite...udobnost, lakocu sviranja, vrhunski ton i naravno "dozivotni" sustain! Super Charger Mach-6 na bridge-u je PURE EVIL zverka i u kombinaciji sa Sustainiac-om, bez obzira na svoje metalsko poreklo, s lakocom se uklapa u svaki moguci zanr. Blues, Rock, nebitno, zvuci fantazija!!! Posebna prica je s narodnjacima, mozete se igrati do mile volje :-) Floyd Rose drzi stim k'o blesav (dva meseca nisam pipnuo ni bridge ni civije)! Neck-Thru je prica za sebe, morate to osetiti!!! Za kraj, sam izgled! Morate je videti uzivo...lepotica i zver u jednom telu!!!

PreSonus Temblor T10 Active Subwoofer

Stevan Djumic

Odlican sub! Bez problema puni prostoriju 5m x 6m radi uparen sa Adam T7V.

PreSonus Eris E3.5 Aktivni Studijski Monitori (Par)

Vladimir Zivkovic

Одлични монитори за аудио продукцију.

Behringer Foot Controller FCV100

Zoran Jerotijevic

Neprevazidjena pedala za skromne pare

Behringer Xenyx 302USB

Dragan Radojevic

Hi, does it have 48v power ?

IK Multimedia iLoud Micro Monitor White

Igor Nedeljković

Koliko novca!?

Artikl je dodat u korpu

Količina: