• sE Electronics sE RNR1

sE Electronics RNR1

Cena 177.681,60 din. PPC: 269.397,00 din. (-34%) Raspoloživo na zahtev Dodaj u listu želja

Prvi Svetski HF Ribbon mikrofon, nastao saradnjom Rupert Neve-a i SEE-a. Zbog svoje neverovatno prirodne reprodukcije izvornog zvuka, RNR1 je postao omiljenim mikrofonom u profesionalnim tonskim studijima. Najveći problem kod ribbon mikrofona uopšteno je nedostatak visokih frekvenci. RNR1 oduševljava izuzetno ravnim frekventnim odzivom 20 Hz - 20 kHz.

0 Komentara

Ostavite Vaš komentar

OPIS PROIZVODA

RNR1 Aktivni Ribon mikrofon je prvi iz serije mikrofona iz Rupert Neve Signature serije. SE Electronic i Rupert Neve ostali su zapisani u istoriji mikrofona RNR1 Neve Ribbon mikrofon svojim performansama i besprekornim dizajnom, jedan je od najboljih mikrofona koji SE Electronics ima u ponudi. On nudi sve ono što producenti i inžinjeri zvuka vole: tople i svilene niske, neverovatnu dubinu srednjih frekvenci i oštrinu i snagu visokih frekvenci koje najčešće nedostaju Stara cena: 2142 EUR AKCIJA-SNIŽENJE

1680 EUR

Pritiskom na dugme “Potvrdite”
obavezni ste na kupovinu artikla ukoliko Vaša ponuda bude najveća.

Artikal:
Aktuelna ponuda:
Vaša ponuda:

U slučaju odustajanja od kupovine Audio Pro Artist d.o.o. zadržava pravo potraživanja sredstava od strane kupca (po potrebi i sudskim putem)

Komentari kupaca

Artikl je dodat u korpu

Količina: