Jay Turser JTB-402 IV

Cena 17.280,00 din. PPC: 29.137,50 din. (-41%) Raspoloživo na zahtev Dodaj u listu želja

Izuzetno poželjna bas gitara nastala po uzoru na legendarnu "jazzbass" bas gitaru. Ovo telo u J-stilu je brzo, ugodno i oblikovano po Vašem tijelu te je izuzetno svirljiva i dobro kotira sve do najnižeg praga. Ova bas gitara se sastoji od: prstohvata od palisandera (rosewood) s medium-jumbo pragovima, 2 single coil pickupa sa zasebnim volume kontrolama za svaki pickup i master tone kontrolom koja Vam omogućava podešavanje zvuka koji ste zamislili u glavi. Dođite i isprobajte, vaša "testna vožnja" Vas čeka! Odličan izbor za početnike i profesionalce.

0 Komentara

Ostavite Vaš komentar

OPIS PROIZVODA

JTB-402 model bas gitare koji je nastao po ugledu na legendarni jazz model. odličan dizajn koji je više nego lagan za sviranje pre svega zahvaljujući svom tankom vratu. Telo je od javora u J obliku, sa "Tortoise" pickguardom. Vrat je od javora sa prstohvatom od palisandera (rosewood). Gitara poseduje standardni most i Die Cast čivije a kompletan hardver je hromiran. JTB-402 je opremljen sa dva J-Style singl coil magneta, dva potenciometra za jačinu signala i jednim tonskim potenciometrom.

 

 

Tehnička specifikacija:

* Solid J-Style Maple body
* Tortoise pickguard
* Maple neck
* Rosewood fingerboard
* Medium Jumbo frets
* Adjustable truss rod
* Dot inlays
* Standatd  bridge
* Die Cast tuners
* Chrome harware
* 2x Single coil J-Style pickups
* 2x volume, 1x tone control
* Color: Ivory with Gloss finish

 

Pritiskom na dugme “Potvrdite”
obavezni ste na kupovinu artikla ukoliko Vaša ponuda bude najveća.

Artikal:
Aktuelna ponuda:
Vaša ponuda:

U slučaju odustajanja od kupovine Audio Pro Artist d.o.o. zadržava pravo potraživanja sredstava od strane kupca (po potrebi i sudskim putem)

Komentari kupaca

Artikl je dodat u korpu

Količina: