O nama

Poduzeće AUDIO PRO ARTIST d.o.o. osnovano je u avgustu 2001. godine sa sedištem u BEOGRADU i danas se nalazimao na adresi Maksima Gorkog 153, za delatnosti maloprodaje i veleprodaje, a od decembra 2007. godine otvoren je novi prostor i u Novom Sadu i igrom slučaja prostorije se nalaze u ulici Maksima Gorkog 16. Široka ponuda muzičkih instrumenata, profesionalna audio i rasvetna oprema namenjena svim uzrastima, od početnika preko renomiranih muzičkih umetnika vrlo brzo je našla svoj put do krajnjeg korisnika na obostrano zadovoljstvo...
 
Prošlo je dosta vremena od osnivanja do danas i sa zadovoljstvom možemo konstatovati da smo, postigli izuzetan napredak. Zašto je to tako, jasno je svima koji su do sada imali prilike da posluju sa nama. Od samih početaka AUDIO PRO ARTIST d.o.o. je prepoznat kao muzički centar s ljubaznim i stručnim osobljem, brzom i kvalitetnom uslugom, a za prilike u Srbiji gotovo neverovatnom ponudom proizvoda renomiranih svetskih proizvođača. U vremenu opšte globalizacije gde gotovo svi imaju pristup internetu naša je stranica odjednom ponudila sve ono čime ste se "naslađivali" na stranicama najvećih evropskih MUSIC SHOP-ova, i to u našoj zemlji, ovde na dohvat ruke.
 
Uvek smo se trudili da pratimo svtske trendove i da imamo proizvode koji su u samom vrhu svetske popularnosti, pogotovo od proizvođača za koje smo direktni zastupnici u Republici Srbiji. Podrška koju nam oni pružaju nudi nama i Vama prednosti u slučaju garancije i servisa, a GARANCIJA CENE (prilagođena uslovima sprkog tržišta) nudi Vama, poštovani kupci, sigurnost pri kupovini proizvoda iz našeg programa.
 
Do sada smo u dva navrata izdali veliki katalog koji ste držali ili još uvijek držite u rukama, i to poptpuno besplatno (za razliku od velikih stranih muzičkih prodavnica). Osim što smo prvi imali veliku web stranicu sa mnoštvom artikala, od sada je ovdje i nova web stranica / web shop izrađen po najmodernijim standardima. Sve Vam to pružamo sa ciljem informisanja koje sve brandove radimo. Ako do sada niste dobili katalog nego ste ga vidjeli kod prijatelja i sl., registrujte se kod nas na ovoj web stranici i ostavite nam Vaše podatke. Na taj način ulazite u našu bazu i ubuduće ćete dobijati besplatni katalog - bez ikakve obaveze na kupovinu.
 
AUDIO PRO ARTIST d.o.o. Vam ne želi samo prodavati, nego zajedno sa Vama živeti i uživati u čarobnom svetu muzike i svega onoga što je okružuje. Svi naši radnici su i sami muzičari sa bogatim iskustvom na svim područjima i rado će Vam pružiti sve informacije.
 
HVALA svima koji su s nama do sada sarađivali  ili nas preporučili.
 
HVALA na pohvalama, ali i na zamerkama koje od Vas primamo jer nam one daju snage da nastavimo putem koji smo sebi zacrtali, a on glasi:
 
MI SMO TU ZBOG VAS!

Komentari kupaca

Artikl je dodat u korpu

Količina: